O nama

Autorizovani distributer Electrolux, Zanussi i Frigomeccanica profesionalne opreme za Srbiju i Crnu goru. Opremite kuhinju najefikasnijom opremom.

Ko je Mak Global?
lifestyle_makglobal1

Nakon dugogodišnjeg iskustva u zastupanju “Electrolux”- a na tržištu Rusije, 2002. god. u Beogradu, osnovana je firma “Mak Global” d.o.o.  sa ciljem da i klijentima u Srbiji i Crnoj Gori ponudi profesionalnu ugostiteljsku opremu i opremu za perionice rublja, koja zadovoljava najstrožije standarde EU.

“Mak Global” je kompanija koja ima dugogodišnje iskustvo u oblasti projektovanja, opremanja i održavanja profesionalnih kuhinja i perionica rublja.

Oprema koju nudimo našim klijentima odlikuje se vrhunskim kvalitetom, niskim troškovima eksploatacije, jednoobraznošću i u potpunosti zadovoljava HACCP standarde

“Mak Global” predstavlja tim profesionalaca – dobro ukomponovanu sredinu mladosti i iskustva sa pažljivo biranim spoljnim saradnicima. Odlikuje nas stalna želja za dokazivanjem i dostizanjem novih poslovnih ciljeva.

Na ukazano poverenje uzvraćamo kvalitetom!

Naše iskustvo
Opremanje kuhinjske opreme - 20 godina
Opremanje perionica - 20 godina
Projektovanje - 20 godina
Servis - 20 godina
Naši partneri su:
Electrolux-logo
zanussi-logo
frigomeccanica-logo
virtus-logo
images (1)
4-logo-16

Čime se bavimo?

Naša kompanija se bavi zastupanjem renomiranog italijanskog proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme “ELECTROLUX” sa licencom za tržište Srbije i Crne Gore.

U mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo usluge projektovanja, distribuiranja i trajnog servisiranja opreme profesionalnih kuhinja i perionica rublja –  po principu “ključ u ruke”.

Brendovi koje plasiramo na tržište su pre svega:

Electrolux Professional

Dito Electrolux

Zanussi Professional

Frigomeccanica

Virtus

Criocabin

a takođe u ponudi imamo i brendove:

Sirman

Forcar

Fimar

Kronus

Enofrigo

Imesa

Sigma

kao i neutralnu opremu domaće proizvodnje.

Predstavništvo

YU MAK TRADE Ltd.

Adresa: 117 334 Moscow, Russia
Leninsky Prospect, dom 45, Office 457
Tel/Fax: +7 499 135-12-15
Email: [email protected]

 

Nudimo profesionalnu ugostiteljsku opremu za hotele, restorane, kantine i  sl.  Sva oprema je u skladu sa HACCP standardom i moguće je njeno povezivanje na centralni kompjuter pomoću pametnog EKIS programa. U ponudi su električni i plinski šporeti,indukcijske šporete, električne i plinske friteze, električni i plinski roštilji, električni i plinski kiperi, električni  i plinski kazani,električni i plinski pasta cooker,salamandere,  DIGITALNI KONVEKTOMATI, Električni i  plinski konvektomati, Parnokonvekcijske pećnice, Rashladna oprema, frižideri,zamrzivači,rashladni stolovi, rashladne komore, ledomati, Blast-chiler,Neutralna oprema: radni stolovi, neutralni stolovi, topli stolovi, sudopere,sanitarni umivaonici,inox kante za otpatke,radni sto sa sudoper bazenom, radni sto za obradu ribe,radni sto za obradu mesa, radni sto za obradu povrća, oprema za pizzerije, centralna kuhinjska napa, zidna kuhinjska napa, kuhinjska ventilacija, mašine za pranje suđa-potpultne i hauberice, tunelske mašine za pranje suđa, montažne rashladne komore, kuhinjske viseće police i ormani, kuhinjske stalaže, kuhinjska kolica, restoranska kolica, self-service oprema, samoposlužne linije, oprema za ekspres restorane, oprema za vešeraje, mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, valjci za peglanje,stolovi za peglanje,kolica za veš, hotelske kuhinje, hotelski restorani, hotelski vešeraji, fast-food restorani, kuhinjske mašine za ugostiteljtvo: ljuštilica krompira, salamoreznice, mašine za mlevenje mesa, mixeri, mutilice, cuteri, mešalice za testo, planetarni mikseri,  laminatori, ručni mikseri,”pacojet”, ljuštilice krtolastog povrća,mašine za pranjanje povrća,  neutralna kolica, topla kolica, kolica za tanjire.
Šankovi, Barovi po projektu, barovi sa vitrinama, bar pultevi i retropultevi po narudžbi usklađeni prema enterijeru.
Oprema  za buffet stolove,  hotelski ŠVEDSKI STO ,free-flow oprema…
Barska oprema: ledomati,lomilice leda, mašine za pranje čaša,aparati za ceđenje soka,multifunkcionalnu aparati,    aparati za expres kafu,aparati za toplu čokoladu,tosteri …


Projektovanje tehnologija profesionalnih kuhinja
Tehnološki projekti fabrika hrane

Oprema za hotele, restorane, pekare, picerije, poslastičarnice, mesare vodećih svetskih proizvođača.
Kuhinjske linije, rashladna oprema, neutralna oprema, procesne mašine, konvektomati, kolica,  mini barovi, mašine za pranje posuđa, linije za samoposluživanje, ECO parohvatači…

Electrolux je lider u opremanju ugostiteljskih objekata i trenutno jedini koja ima kompletnu opremu po HACCP stndardu. Pruža kompletne konsultantske usluge  i projektovanje tehnoloških rešenja kuhinja po HACCP standardu.
Sva  oprema poseduje setifikate ISO 9001,ISO 14001, IQNet, CSQA CE, IQNet, CSQ, CSQeco, CSQA
CATERING oprema, oprema za industrijske kuhinje
Kazani i kiperi velikog kapaciteta
Kazani i kiperi pod pritiskom
MINIBAROVI i SEFOVI za Hotele
Mašine za poliranje pribora za jelo

Fast Food restorani oprema i projekti tehnoloških rešenja

Sistemi za eliminaciju organskog otpada (uređaji za mlevenje otpada u kuhinjama -disipator, uređaj za dehidraciju otpada u kuhinji….)

Opremanje po sistemu inženjeringa – ključ u ruke